Kaji Selidik Budaya Keselamatan & Kesihatan Pekerjaan Di Universiti

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera,

YH Dato‘/Datin/YBhg. Prof/Prof Madya/Dr./Tuan/Puan,

KAJI SELIDIK BUDAYA KESELAMATAN & KESIHATAN PEKERJAAN DI UNIVERSITI

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk

2.       Adalah dimaklumkan bahawa, Pihak OSHMO telah membangunkan Kaji Selidik ”Budaya Keselamatan & Kesihatan Pekerjaan Di Universiti” dan memohon kerjasama YH Dato‘/Datin/YBhg. Prof/Prof Madya/Dr./Tuan/Puan untuk mengisi Borang Kaji Selidik ini. (KLIK DISINI)

3.        Kaji selidik ini bertujuan untuk menilai tahap semasa budaya keselamatan di UMP dan hasil kajian ini akan digunakan untuk menambahbaik sistem keselamatan dan kesihatan pekerjaan di UMP.

Sebarang keterangan lanjut berhubung perkara ini boleh terus menghubungi pegawai kami Encik Ahmad Harris B. Abd Hamid ditalian 09- 549 2240. Segala kerjasama dan perhatian yang telah oleh semua pihak diakhiri dengan ucapan setinggi-tinggi terima kasih. Sekian.

Salam hormat.

"Developing People Towards Proactive Safety Culture"

Pautan: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdN5yjrk8WP-LT3_FPPncMGgKWb6AD4SyHc1bqldomRvOWmvw/viewform

You have no rights to post comments. Please login/register to comments.

Universiti Malaysia Pahang

26600 Pekan,
Pahang Darul Makmur

Tel: +609 424 5000
Fax: +609 424 5055

UMP Helpdesk

If you have any suggestion, question or complaint, please use our UMP Helpdesk System so that we can asssist you further.

Thank you

UMP HELPDESK